Klejner og vanillekranse. De er også prøvesmagt. Det er Per der har stået for det meste. Dejen ihvertfald og kogningen af klejnerne. Det med at vride dem faldt ham lidt svært så der hjalp jeg til. Der var også brug for en ekstra hånd da vanillekransene skulle køres ud med kødhakkeren. Det er en rigtig hyggelig beskæftigelse at lave julebag, - prøv det! Fedtet fra klejnerne er nu blevet tilsat solsikkefrø og blevet til fuglemad. De små kræ har god gavn af fedtet og det er selvfølgelig rigtig svinefedt. Ingen fedtforskrækkelse her..
Denne blog handler bl.a. om vores dejlige kat Bandit, hverdagen set fra Lejre og hvad Kirsten ellers falder over af spændende ting. Det er derfor lidt af en blandet landhandel, - men det gør vel heller ikke noget.
mandag den 10. december 2012
Klejner og vanillekranse
Klejner og vanillekranse. De er også prøvesmagt. Det er Per der har stået for det meste. Dejen ihvertfald og kogningen af klejnerne. Det med at vride dem faldt ham lidt svært så der hjalp jeg til. Der var også brug for en ekstra hånd da vanillekransene skulle køres ud med kødhakkeren. Det er en rigtig hyggelig beskæftigelse at lave julebag, - prøv det! Fedtet fra klejnerne er nu blevet tilsat solsikkefrø og blevet til fuglemad. De små kræ har god gavn af fedtet og det er selvfølgelig rigtig svinefedt. Ingen fedtforskrækkelse her..
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar