fredag den 18. januar 2013

Oksesteg i gryden

 
I dag har vi været en tur i Roskilde. Skulle i banken og et par andre steder og så slog vi også en smut ind om Jensens Bøfhus. Måske stryger vi aftensmaden selv om Per godt nok er ved at lave en dejlig oksesteg i gryde. Vi skal jo også have mad imorgen, - eller hvad med natmad? Stegen er ikke fra en gammel udtjent ko, som nu er endt sine dage i køledisken i supermarkedet. Det her er en steg man kan være bekendt at spise. Den er fra en stor glad kalv fra Strø. En Hereford, som har gået og græsset på marken i Strø. Hos Jan og Jeanette. Her går køerne ude året rundt. De har også frilandsgrise, men det er længe siden at vi har købt gris fra dem for vi er jo kun 2 og vi er for længe om at spise en halv gris, men en ottendedel kalv har vi købt et par gange og det er guf.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar