Denne blog handler bl.a. om vores dejlige kat Bandit, hverdagen set fra Lejre og hvad Kirsten ellers falder over af spændende ting. Det er derfor lidt af en blandet landhandel, - men det gør vel heller ikke noget.
torsdag den 3. januar 2013
Blodpølse og champagne
Igår var dagens menu blodpølse med Pers hjemmelavede æblemos og sirup fra brændte figner. Det smagte skønt. Hertil drak vi champagne, - af fine høje glas selvfølgelig. Desserten var brændte figner med creme fraise. Det var da en besynderlig menu tænker du nok. Forklaringen er at her i huset prøver vi at undgå madspild. Menuen var simpelthen restemad og drikke. Blodpølsen fra julefrokosten og resten var fra Nytårsaften. Det var et herligt måltid som varmt kan anbefales!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar